plusikassan.se
-

SCHEMA


Gyaru klänning

åhhh look,look,look. l
                           l
                           l
                          V  









" den skaa bli min "
sååå söööt...

Tidsinställt inlägg !

"Gjorde detta videinlägg igårkväll "


orginal silicea

Ska man verkligen köpa !
http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/kand-fran-tv/original-silicea-kapslar

orginal silicea:

 ♦Tjockare och glansigare hår
  • Fastare och mer elastisk hy
  • Starkare naglar
  • Frisk bindväv
  • Starkare senor och ligament
  • Hjälper benuppbyggnad
  • Hjälper vid lindriga mag- och tarmbesvär
  • hmm, blev speciellt fångad av : tjockare och glansigare hår : och allt det andra läät med suuper, speciellt när man har magbesvär ? 200:- är inte så farligt om allt detta stämmer !
    Man får beställa och pröva !


    10 stycken hårtips !

    1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

    2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

    3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

    4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

    5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

    6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

    7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

    8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

    9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.

    10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår.


    1 mils lopp nästa !

    fööörlåt...

    Jag har verkligen inte orkat lägga ner någon energi på datorn över huvud taget den senaste tiden ..
    Allt är så mycket runt omkring mig just nu, vill leva liivet och njuta av varje sekund !
    Vill verkligen vara med mina vänner så mycket jag kan !
    tro mig..
    Iallafll så sprang jag en runda på 4,5 km efter skolan, nu har jag tvättat, ätit , gått ut med soporna o.s.v nu håller jag på att steka lite fiskpinnar till pappa imorgon, jag ska göra en matlåda till honom på jobbet, en liten överaskning B-) .
    Hade tänkt lägga upp två frisyrer som jag har gjort på mig själv, hade nog tänkt ha någon av dem två på skolavslutningen? ni får komentera sen vaad ni tycker & vilken ni tycker :).
    Kram, ♥

    älska.


    Dagens mening

    Dagens mening:
    Jag sakanar dig varje dag.
    5 ord.

    Blommigt är fiiiint....

    Heeej...

    Idag har man varit på staden med Anna Louise (Y) rooliigt :))
    Köpte ett par härliga blommiga byxor ! ( se bild )

    Anna köpte jätte fina bodysar på h&m , hårband, ett linne, bikinitoppar & ett par ashäftiga coverse ! Skitfina dem va !! De var vita låga , inte som vanliga låga converse, dessa var som ballerina !
    villl haaa... :)
    Men har ju redan . :)
    Och jag troor faktiskt jag ska köpa en sådan body på h&m för den var sköön och fiiiin, eller den stickade tröjan på jc , eller schortseen, nej nu blev det jobbigt ! Vi åker till ullared med farmor istället ! ...





    Fredag morgon :)

    Godmorgon. :)
    De var ett tag sedan nu jag bloggade känner jag !
    Jag har fortfarande lite träningsvärk i benen från i tisdags då vi sprang 4 km på tid och jag inte stretchade efteråt :( Jag sprang 4 km på 20 min och kom 1:a av alla tjejer och 2:a av alla tjejer och killar ! (Y) Nöjd :) FAST HÅLL KAN DRA ÅT HELVETE ! ;@ . ( Vi sprang två klasser, killar och tjejer ) . Idag beger man sig till mammi. Vi har NO prov idag , känns inte som om de kommer gå så särskilt lyckat, menmen.. Ha en suuper bra freedag och förmodligen lär jag ju blogga när jag kommer hem till mamma ! :)
    kraam

    naaw, de är för gullliga !


    _________


    LOVE _ ORIENTERING (Y)

    Sprang orientering iidag ! (Y)
    Tyyp ÄLSKA orientering ?! :DD
    1 mil sa dem att de var men det kan det inte ha varit ! :d.
    aja, kul var de !
    Men sååå sjuukt vaarmt !
    Så drog upp taightsen så de blev som shorts och tog av mig tröjan och sprang i topp ^^ " what ever " DET VAAR JUUU VAARMT ! och så "offrade" jag mig väldegt mycket tydligen :d . Benen fulla av skavsår och hela benen var fullt av lera, skorna med, strumporna va leriga och blööta som bara den och tröjan alldeles snorig . paha, de var ändå kul ! Jag och Nellie var bäst av alla tjejerna ! (Y) vi fick 41 min.. :D . nöjd faktist :). Det var 13 kontroller .. :)
    och nu sitter man häer och tjockkar sig ?! Ska försöka att ta tag i min design , så smått :)
    Kram , ♥

    designade pyrets blogg , chekka nuu !.

    Fixade pyyrets blogg.
    Ska typ fixa lite med text ocg grejer , kanske byta bakgrund med, beror på hur pyret vill ha det . <3
    CHEKKA ! ?
    http://knasnissan.blogg.se


    MusicPlaylist
    Music Playlist at MixPod.com

    RSS 2.0