plusikassan.se
-

soooffan

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och sätta på filmen " tusen gånger starkare " har inte sett den innan men den verkar vara bra ! :)
Kram !

run,run,run....

Tränade igår. Sprang 3.5 km. Sprang t tydingesjön från brottningen med Emma ,olivia,Alma och Felicia. Dit sprang man mest intervaller, jobbigt med intervaller, jag springer helst hela tiden ;) . Sååklart fick man vääärsta hållen när de var drygt mindre än halva vägen kvar ! Men jag tog handen för magen och sprang ändå !! Väl i tydinge hoppade mann i direkt, de var såååå skönt ! mellan 14-15 + i vattnet då igår. Iallafall så märkte jag att de sved på magen då hade jag måssa nagelsår på hela ena sidan av magen ! :S så tydligen hade jag tryckt in naglarna i skinnet när jag drog ut skinnet för att hållen inte skulle kännas när jag sprang :S scary... Iallfall när man badat klart tog man två stenar och alla begav sig hemmåt genom att jogga och springa igen ! ( har jag sagt att jag älskar att jogga och springa ?? ) Iallafall så joggade jag HELA vägen tbx på mindre än 20 min. Jag stannade INTE eller gick en ända gång, hade orkat mer !, faktist ?.
Mamma tycker att jag ska anmäla mig till lopp :P De kommer jag nog göra med :) För jag älskar att springa/jogga och det känns som om jag orkar hur mycket som helst ! :)
Aja, nu ska jag kika lite om det finns lite lopp man kan anmäla sig till !
Kram !

tydingesjön

Kort dag i dag ! ( enda dagen på hela veckan vi slutar 13.10, alla andra dagar slutar vi 15.10 )
Så efter skolan begav man sig hemmåt, fixade och trixade lite granna här hemma sen kom Alma hit och så stack vi upp till Tydinge , vi badade, solade med kokosolja ( de luktar gott (= ) & åt glass, mumms ! Det var 16-17 + i vattnet, rätt skönt. Fick LIITE färg på mig, känner att jag är väääldigt  vit just nu, så - så fort solen tittar fram ska jag försöka springa ut och lägga mig i solstolen (Y) + ta lite ciitron i håret så blir de blondare , de e najsbajs =D.
Bilder från idag :
















Kram, ♥

Love it.

Orientering idag i skolan , sjukt kul.
Jag och Dora kom först, fast vi gick typ hela tiden för båda har fått problem med knäna ?? :)
Imorgon blir det orientering igen (Y) Fast då tar dem tiden ! :DD KULKUL !♥
Nästa vecka är det "orienteringsprov" i sanatoriet (Y)
suuuperniice ! Jag och Dora kommer äga då med , sååklart ;))
hahah :))
Snart är det träning ! =D
springa,springa,intervall, springa, styyrka.♥♥♥
Kanske dags för mig att sola?...

Pyjamas?

Idag har jag bara gått runder i pyjamas , mohahah.

Farmor ringde 11 , för hon och farfar skulle komma hit och duscha p.g.a deras varmvattenberedare har dött. hehe.
Ja, när dem hade åkt gjorde man våfflor ( inte för att jag tror dem blev så speciellt goda, menmen ) . Satte sedan igång med att diska och dammsuga. Efter det satte man på filmen flickan. Och nu sitter man här , i pyjamas klockan 16.24. Kul ?. Nej . Har tråkigt, jag vill bara att någon hänger med mig upp till Tydinge och tar ett dopp är så jävla sugen på det !. Har varit det hela dagen . Nu är jag hungrig. Sitter fortfarande i pyjamas... Fast det kanske jag redan har sagt ? :P . Imorgon ska man ut och fiska med pappa. Guuud så länge sedan man fiskade  ! :P . Jag vill ut med båten med men den är hos Andreas så jag e suur ;/. Jag vill hitta på någonting ? Passar bra att göra de nu ellrhur? ;)
Kram,♥

Nyvaken ?



* bjuder på mig själv *

Blogga lite, sen drar man till tivolibadet med familjen. myys.

dag 05 - vad är kärlek ?

vad är kärlek ?

Kärlek finns i många olika former , enligt mig.

Kärleken för familjen.
Kärleken för sina vänner.
Kärleken för den äkta vännen, för sin soul sister.
Kärleken när man är kär.

Kärlek går inte att beskriva med ord, kärlek är ett så enormt starkt ord, såå stark känsla...
Kärlek kan göra ont, men kärlek är också det undeerbaraste som finns.
Själv hade jag aldrig kunnat säga dem tre orden " jag älskar dig " om jag verkligen inte gör det, de tre orden är så enormt starka. Kärlek är allt som finns runt omkring oss, fast vi inte märker det . Kärlek finns hos oss, hos alla HELA tiden. Det finns bara en av dig och det är du. Hela livet är byggt utpå kärlek, som ett stort pussel, det kommer alltid saknas någon pusselbit, alltid, men man förebygger och hittar alltid pusselbitarna, inte förens livet är slut är pusslet helt. Det bara är så. Kärleken går inte förklara, hehe, gud bevare den som lyckas.


Dagen

haaaaj !
ååh gud vad längesen jag bloggade !
nu känner jag för att blogga blogga blogga ! :D

Idag har det varit outlet i HELA osby !
guuud vad trött jag är nu, köpte en jäääte sööt munkjacka, massa färgglada och söta , blommiga klämmor och diadem ! :D + massor klämmor , höhö.
sedaan hem till farmor, fiika, snacka, fiika.
ååkte hem fixade grejerna, men fick ont i magen så fick ta en sammarin och lägga mig till en film.
åkte sedan till mammi . ♥

Har man ätit lite och sattit sej viid daaaatan ! B-D



stor & stark



så jävla taggad nuu. (Y)

- Måste skynda mig nu !

Haaaaaj.
Ikväll ska det bli en superduperupeer rolig kväll ! :D
Den spenderas i brottarhallen med Ebba, kaanske Ida, Wilma, Miranda, Felicia, mig själv höhö, Alma , Nilla & sist men inte minst Emma ! =D fatta ruuligt, efter skolan stack man och köpte dippa, ships och massa goodis ! :D
och om en kvart så ska jag gå och möta Felicia (Y) Blir pzza, leek MASSA tjejsnack och KULKULKULKUL !
Bilder kommer imorgon ! C;
pusssssss

dottdottdott....

Min statistik sjuunker men vet ni vad ? Jag bryr mig nt?? :) De som vill läsa min blogg, de gör de, Jag tänker satsa på livet, läxor, träning, skolan, och då hinner man lixom nt blogga ? :) Men när man hinner och känner för det är det skönt att bara skriiiva :)
Länge sedan jag skrev sist.... känns det som ?
Kram,♥

Roligaste Skoldagen På Länge !

1 April idag och en sjuukt rolig skoldag !
hhahahha.

Alma lurade Moa om sitt smink och Moa blev helt " naej ?! " hahahha !
Och innan matten så ställde man fram klockan, men Lars var tvungen att reda upp något så vi hade nt någon matte ;) mohahaha.
Och på rasten gick Alma och Isak in till 7:ornas tyska , Marie var nt där så de hade Peter så han bara " vad heter ni ? " så sa alla sina namn & peter bara " Men ni två finns ju inte på listan ? " Alma & isak " vii är nya " men de var tvugna tt gå ut ;P haha.
Sedan var de B-språk så skulle Amanda gå och kopiera våra läxpapper , då så passade jag på att ställa fram klockan fem minuter (Y) men när vi väl skulle sluta enligt den klockan jag ställde om så sa Simon " hon ställde fram klockan fem minuter , så vi ska inte sluta nu ! " hon kollade på sitt armbandsklocka och bara " det stämmer ju :) " så däär röök det aprilskämtet ! kul..
Sen på svenskan så gick Alma på "toa" så ringde hon mig & så satte jag det på högtalare och satte mobilen i fönsterkarmen ( jag sitter bredvid den ) och så Alma bara " Jag sitter fast ! hjääälp ! :'( , sen började hon skratta, och hela klassen bara skrattade , haha, & Peter bara " Stäng av det där ! stäng av det där nu ! lägg ner mobilen! " Så då gjorde jag det och Alma kom in och bara " jag satt ju fast , haha " och så började vi skratta igen !
Och så bytte typ tyskan salar , det gjorde 7:orna med, och i c så gömde alex sig i ett skåp o.s.v

Varit sjukt mycket skratt och leenden idag och jag ÄLSKAR det ! hihihhi
Sååå kuul, ååh nu måste man vända ett helt år till-till nästa 1:a April ! :( Men 1:a april en sådan ruligrulig dag.

kraam


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

RSS 2.0