plusikassan.se
-

träning och heerligt väder

Är verkligen heeelt slut just nu.
Dagens träning:
brottning/ 90min
sprungit sammanlagt idag / 1,1 mil=11 km
Jag vet att vissa av er snackar men ärligt, jag bryr mig inte. Ett liv utan skitsnack är som en jul utan tomten, så är det med min uppfattning, alla snackar skit, alla har lixom åsikter? Sen om man undrar vad den andra sa t.ex så tycker inte jag man ska ljuga om att man inte har snackat skit utan ärligt säga vad man sagt isåfall, sånt gör mig glad. Och sen tycker jag inte heller att man ska säga att man hatar skitsnack om man själv har åsikter och snackar skit. Syftar INTE på någon.
Iallafall att springa, det driver mig, och jag älskar det. Jag blir lugn i mig själv och mår väldigt bra psykiskt och kanske fysiskt med? Har de väldigt oroligt i min vardag och för att inte kollapsa springer jag, mår såå mycket bättre då. Jag gör det helt för min egen skull och jag är glad att jag är så uthållig och att jag har den konditionen.
Så nu ska jag äta, är sjukt hungrig, det är bara för jag tränat så mycket idag på sådan kort tid. Måste verkligen gå och lägga mig sen.
Bild sen förra sommaren då vi vart vid braehus.
Älskade bror när han fiskar förra sommren.
Puss

Badaaaaa

Åh hae gärna bara gått och doppat mig i ån, tydinge eller havet just nu och bara skryyyta om de första doppet 2012 och att jag gjorde det redan i Mars, men icke piercingen måste vara utan sådant minst en månad till, fml typ.
"bild från i dalarna i somras när jag solar, av någon naledning blir livet bättre tack vare vädret?!"
wiierd.

monaday-sun

Sitter just nu och äter, är så trött. Skulle ut och springa igår ju men hann inte p.g.a skulle ordna så mycket hemma.
Vart ute och sprang idag på idrotten då jag inte får vara med på badet p.g.a piercingen, lyssnar på euphoria♥
Sprang 5,35 km sen vart jag tvungen att vara tillbaka. Sprang lite intervaller och så med, för att se rundan jag sprang klicka HÄR. Snart kommer Alma så ska vi dra ner och träna, tänkte ut och springa nu innan med men hinner inte :/ Får bli imorgon, men ska inte säga för mycket har ju iup och så imorgon med ju, hoppas det går bra..
"Bjuder"

Puss

Chillit väder , härlig dag

Nu har jag och alma precis badat med badoljor och ansiktsmask, det var så sjukt härligt väder idag!
Så vi bestämde oss för att cykla till Knislinge och köpa glass, calippo schots och piggelin! älskar piggelin.
Sen tyckte vi att vi lia gärna kunde cykla till hanaskog och hälsa på Amanda, där bjöds det på våfflor & vi snacka lide. DRog sedan tillbaka till Broby och ut och sprang, var egentligen tänkt att jag skulle springa 1 mil men Alma tyckte det hade tagit för lång tid så det blev bara 6km, alltid nått.
Träning för dagen:
Cyklat 2,8 mil
löpt 6 km
Nu drar vi till Alma för att chekka BigBrother.♥
Puss

frukost

Godmorgon alla sötnosar! Vaknade imorse av att klockan vart åtta men i själva verket var den nio!? Inatt ska man ju ställa fram den en timme, tyyp suck. Blir då en och en halv timme sen med tidningarna idag, men de flesta sover förmodligen till normal tid som  jag och då i själva verket "försover" sig så då blire nock en bra tid! Får man hoppas...
Börjar min morgon med två varma mackor och en härlig blåbärs smoothie! Mumms!

dagidagdag

Kollade på kvarteret skatan på bio igår med Lovisa, höll ju lixom på att somna här i stolen framför datan en fredag när det var sol ute, man bara "haaaaalåååå?!" Ja så drog till k-stad och träffade Lovisa somsagt. Sen hämtade pappa mig och stjutsade mig till Farmor där faster kom och gav mig löshår, loove, fast fett långt, men fett fint. Iallafall ska dra och sälja tidningar nu sen ska jag dra till församlingshemmet där faster står och säljer massa barnkläder som Kevin och Elias har växt ut. schhit måste dra nu, ska nog fota lite idag med, behöver lide nya piics.
Bildbomb på mig och bror. Känner mig fett sunkig idag.

På väg till stan nu och har precis ätit ma...

img_7273 (MMS)

På väg till stan nu och har precis ätit macka (y) kan leva på mackor?! Och frukt och grönt. OMG!! MÄRKTE NU ATT JAG HAR REPOR PÅ MIN SKÄRM!!!! Döda mig, döda mig, döda mig. Asså sluta Gud driver med mitt liv och detta är fan inte okej! (nej jag är inte kristen) asså schiit kiillllll me. Vaaarfööööör. :( detta förstörde min dag:( jaja de var inte såhär detta inlägget var tänkt att skriva. Är iallafall i stan nu får väll gå inom mobilaffären på långebro och köpa nått plastskydd eller nått. Aahh detta som INTE fick hända..


växer russin på träd?

Enligt Moa typ jaa-a.
Moa: Visste ni att russin är gjort av vindruvor?!
E,A,E,E,N,L: mooaaa, jaa...
Ibland är vi inte allt för smarta. Menmen så är det ju..
Nu blir det träning! Har suttit och krängt russin,hihi, sååååå gott! Vill också påpeka att katrinplommon är MEGAgott asså!Loooove it.
Iallafall måste packa nu, längtar tills helgen och de två kommande veckorna som kommer bli helt freaking awesome!
looove.<3
omg jävel vad gammal bild jag hittade på datan. Mahaa.

Härligt trötta efter ett skönt och hårt tr...

img_3533 (MMS)

Härligt trötta efter ett skönt och hårt träningspass, sitter nu i bilen och lyssnar på Michel jackson på högsta volym, nästa donken! Mumms!


Jag är braa

Har nästan precis varit ute och sprungit i 45 min, sprang hela tiden, ville springa mer men tiden ville inte detsamma, mätte min runda och det var 14m ifrån 8km alltså så sprang jag 7,86km surt asså. Men när jag väl stannade kom ALLTING på mig, fick jätte svårt att andas, hostade som bara den, kände mig yr, kändes som om hela jag skulle sprängas var tomatröd i hela ansiktet m.m Tror nästan på att jag överansträngt mig och det är ju inte det bästa vädret ute precis dådet blåser som bara den. Men sjukt härligt och jag är jätte nöjd!
För att se rundan jag sprang klicka HÄR!
Ska äta nu sedan packa för 2 timmars träning i sösdala, gympa i skolan imorgon+träning på kvällen och onsdag blir det pip test för mig. Myket träning nu dessa dagar men det är sjukt härligt!
Puss

Det blev ingen äckelkorv det blev äckelköt...

img_5117 (MMS)

Det blev ingen äckelkorv det blev äckelköttbullar med äckelmjölk istället , fyfan vilken mjölk! Jaja nu ska jag inte klaga, har typ övermycket energi idag av någon anledning men de är väll positivt? Nu ska vi ha engelska, seriöst någon erfaren person som kan ge lite av sin kunskap i engelska till mig? För att de är en hand ivägen är för att jag inte får " puta " med munnen :( de vill att jag ska visa mina tänder, och nee mitt leende är inte det finaste precis.


Satt med Ebba och fixade massa godispriser...

img_6595 (MMS)

Satt med Ebba och fixade massa godispriser till påsktemadagen. Ärligt jag blev faktist inte frestad :s Nu är det dags för no, idag blir det några äckelkorvar till lunch, euuw. Träning i sösdala idag! Taggad som satan :D fast är ju väldigt begränsad nu med piercingen, jaja. Puss


Är hos Alma nu och snart ska vi bege oss t...

img_2261 (MMS)

Är hos Alma nu och snart ska vi bege oss till skolan och ha elevråd, wiie. Oj vi börjar om fyra min, oups!


Ta hand om miiig~

Igår drog jag en sväng till Entré för att köpa lite underkläder, hade jag tänkt, men det blev inte så.

Men när vi vart på väg hem skulle faster in i någon ny second hand affär som hon hittade då såg hon någon invandrarfamilj med värsta väskan stå typ längst bak i lokalen och sno massa kläder i väskan, mamman gjorde de då, sen gav hon väskan till sin dotter och gick ?! Faster sa till de som jobbade där och de tog dem ju och han började skälla ut barnet och hon typ fattade ingenting sen tog han väskan och plokade upp plagg efter plagg, busted. Sen drog vi in på netto för handla lite då skriker invandrarmamman åt faster och hotar henne, haha.

Jaja dem delade ut den nya lokan (Hallon & Persika) till alla som ville ha på Entré igår, sjukt good är den!


Kim hälsade också på igår! Så det vart kul sen åt vi taco, mumsigt! Vart riktigt så äckligt mätt efteråt. :I
Drömde inatt att jag träffat nån, hmm, gör mig ännu desperatare, haha! Nejmen.
Idag har jag duschat riktigt och har just nu ansiktsmask i, rakat mig och bara tagit hand om mig själv, det är jag värd. ;)



Ni får en söt bild på mig och mina underbara tvillingkusiner. ♥

De är enäggstvillingar men jag kan se skillnad på dem asbra?!

Puss

Gjorde en utbakad fläta idag  från vänster...

img_5505 (MMS)

Gjorde en utbakad fläta idag  från vänstersidan av huvudet till lite in på höger, flätade ner den och lät högersidans hår vara utsläppt.  Enkel när man inte orkar fixa de något vidare. Drar till entré snart och införskaffar mig lite nya snygga underkläder!


Dagens outfit. Jeans: cubus Linne: bikbok ...

img_2053 (MMS)

Dagens outfit. Jeans: cubus Linne: bikbok Skjorta: gekås


Alla vet vad~

Jag är trött, ska nog gåiväg och tvätta piercingen, borsta tänderna och sedan bara chilla i soffan.


Då:





Nu:




Oh my god.

Okej då kör vi dagens outfit! Bara för de ...

img_3004 (MMS)

Okej då kör vi dagens outfit! Bara för de vart sjukt längesedan! Och ja, jag står på tågets toalett... Tights: bikbok Svart linne: bikbok Kofta: bikbok Skor: svarta converse Oj, haha märkte nu att jag bara hade kläder på mig från bikbok idag..


Here i come!

Hey man!

Nejmen sitter hemma nu, tog nått och åt innan. Måste ladda ner itunes och hinna packa på en kvart,
- Ye right, och du Emely Thörnqvist kommer hinna detta på en kvart?
- Klart jag gör!
- Då är jag minnsan Kalle Anka !
- Men ankor har näbb ?
- Och du ska hinna detta på en kvart?
- Visstja, du är rätt stor i käften, kan ju aldrig sluta snacka.
- Duckface!
Nejmen, skärp dig nu, okej bara tio minuter kvar tippar på att jag bara kommer hinna packa. På fem minuter..
Jag ska till malmö, och hinna inom rece, yee right Emely..
Nej ge dig. Oj två minuter, shiiiit, maaajgad!
craaazyy.
Oförberedd, haha. Oh my god.
Puss

Nu har vi kägat! Franska nästa, wiiho lixo...

img_3299 (MMS)

Nu har vi kägat! Franska nästa, wiiho lixom.. Nej fast tyska för Moa. Nu går alla in. Puss


Sitter just nu på so:n och kollar på Evas ...

img_3643 (MMS)

Sitter just nu på so:n och kollar på Evas  funkarprogram eller nått sånt. Haft prov innan och efter detta blir de lunch, vad gott ! Älskar mat och idag är de god mat i skolan för en gångs skull ptabröd med grönsaker och köttfärsröra. Typ smått beroende av " porrstudion-kan inte neka" låten är bra men inte texten? Haha. Komplicerat. Drar till Malmö idag och träffar fina tvillingkusiner ska också bygga på mina Naglar igen, skönt. 7 min kvar av lektionen, wiie. Fast de har varit fett chill so idag jämfört med andra fredagar , har 75 min på fredagarna fett drygt. Förresten har snart läst ut egoboost , läser lite då & då fett bra!  Har skrivit om den innan men kan skriva ett inlägg om den igen. Puss


Sitter just nu på bussen på väg till skola...

img_3059 (MMS)

Sitter just nu på bussen på väg till skolan , pallar egentligen inte men vad har jag för val? Annars blir nog veckan chill, men kan ju inte träna pga piercingen, döööör. Jaja . Måndagar är så sjukt sega och tråkiga , trisstes och trötthet. Börjar bli drygt o åka buss nu , jag som tidigare älskat det , förhoppningsvis hoppar ju Kevin på i knislinge som vanligt då kan han babbla om sin skidsemester och fresta mig lide (a) haha. Puss


10 saker jag satsar järnet på nu

♦ Ska spela in mina låtar, ska fixa de på skiva och youtube.

♦ Ska börja söka till castingar seriöst nu.

♦ Springa massa lopp.

♦ Seriöst med träning igen.

♦ Ska festa och ha roligast.

♦ Ska vara med de jag trivs med och hitta på MASSA saker.

♦ Ska höja betygen igen.

♦ Ska våga byta skola och börja om.

♦ Ska tjäna pengar på alla olika sätt och vis och börja spara.

♦ Ska gå in i mig själv och få ännu bättre själkänsla och självförtroende än vad jag redan har, då klarar jag allt.





Nu sitter ni säkert och tänker " Ahmen, duckfaaaace".
″So what, i´m beutiful as i am."

Ängel

var ska man bo.

Jag vill vara en ängel någon som ni ser, en vacker person som finns där när ni ber.




Helgen

Fredag: Skola som vanligt med massa läxförhör och test, gick ju inte vidare bra. Drar in till stan t mamsen , senare kommer Louise då drar vi upp en runda till stan, träffade älskade Amelia, drar hem gör vid oss till cc sedan drar vi bort till Yllan där cc var (Crazy Club) träffade massa saknade vänner och kvällen vart grym! När man kommer hem lägger man sig och glor lide på bb (Big Brother).

Lördag: Jag och lollo segar oss upp, äter och gör vid oss, drar sedan till Åhus för att möta upp några killar på stranden. Drar sedan hem till lollo där jag börjar koka mackaroner och dansa till musik, blir sedan instängd i ett vindsutrymme och där sitter jag och chillar medans de andra gjorde nått? När de drar hem kommer Ida och hämtar mig så drar vi och handlar där träffar man jolle och Amelia igen. Vi åker hem till ida och bakar pizza och kollar på film,melodifestivalen & film. Gick upp på hennes rum och snackade med Andy, spelade monopol och åt pizza.


Söndag: vaknar vid halv tolv ungefär med Ida, sitter uppe och drygar men går sedan ner och kollar film, vid halv ett gör vi frukost, hääärligt.♥ kollar på ännu mer film, går och klär på oss och drar till en lekplats men de vart kallt så drar hem till henne igen och kägar glass och läser en modetidning sen sjussar de hem mig, väl hemma pratar jag bara me Almis och chillaar, vart en sjukt dryyg dag..
Bilder från cc. ♥


Instängd i ett vindsutrymme. (Men ärligt gillar trånga utrymmen, hihi)



Mys med Bästa.♥


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

RSS 2.0